fbpx
28 februari 2020

Bezoek het CTF met het hele gezin!

Bezoek het CTF met het hele gezin!

8 voorstellingen geschikt voor alle leeftijden

Naast een speciale jeugdvoorstelling door Dear T, in Buurten in Oost presenteert het Café Theater Festival Utrecht dit jaar nog eens 7 voorstellingen die geschikt zijn voor het hele gezin. Met hun speciaal voor het festival gemaakte voorstellingen breken deze theatermakers in in het dagelijkse leven van vaste cafégasten, toegewijde theaterliefhebbers en willekeurige passanten en voeren ze hun toeschouwers – groot en klein, jong en oud – mee naar een nieuwe werkelijkheid.

Jeugdtheater door Dear T,
In café Buurten in Oost aan de Burgemeester Reigerstraat presenteert het Utrechtse jeugdtheatergezelschap van Tim Schouten Dear T, op zaterdag 7 maart en zondag 8 maart David & Goliath: de smartlappenopera. In deze voorstelling, toegankelijk voor iedereen van 4 jaar en ouder, trekt de verveelde David de wereld in om de strijd aan te gaan met de reus Goliath. Als de benjamin van het gezin moet hij toekijken hoe zijn broers vechten in de oorlog, terwijl hij zelf op de schapen moet passen. Doodsaai. Dat kan anders, denkt David en hij vertrekt. Eenmaal aangekomen bij het front daagt Goliath, een enorme reus, Davids landgenoten uit. Niemand durft met deze knoeperd van een vent te vechten, maar David heeft een plan. David & Goliath: de smartlappenopera is een opera voor jong en oud, zonder klassieke zang, mét smartlappen.

8 voorstellingen voor alle leeftijden
Naast de smartlappenopera van Dear T, zijn nog eens 7 voorstellingen geschikt voor alle leeftijden. Van de mysterieuze Caféverschijnsels en het muzikale mimetheater van Pas de Cygne, tot de energieke hiphopshows van Mirjam Ravier en Serióós Collectief, het prachtige gezang van de Classicurls en de dansduetten van MAMM en Collective Prime over interactie tussen mensen en het samenzijn: de hele familie kan zijn hart ophalen op het Café Theater Festival.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten