fbpx
30 November 2018

15 december: Het CTF op KNUS festival

15 december: Het CTF op KNUS festival

Op zaterdag 15 december is het CTF onderdeel van het winterse festival KNUS Utrecht. Tijdens het festival kun je rondstruinen over markten, opwarmen bij kampvuurtjes door de hele stad en in een van de huiskamers genieten van theater, muziek en meer. Wij openen onze eigen minikroeg op de Mariaplaats met twee CTF-artiesten van de afgelopen en aankomende festivaleditie: een dansvoorstelling ‘Lilac’ van NEVA en de familievoorstelling ‘Voorproefje’ van Throw Flow.

Van 12.00 tot 18.00 uur kun je binnenlopen in onze huiskamer. Beide voorstellingen spelen gedurende de dag meerdere keren. Check het programma van KNUS Utrechtvoor de definitieve tijden en de rest van het programma.

NEVA – ‘Lilac’
Wat dragen wij in ons bloed? Fragiel en krachtig is de zoektocht naar de vrouw, al dansend belichamen zij hun ode als laatste van de vrouwenlijn. Een duet dat verlangt naar begrip en heling.

Bezoekers van het CTF konden de poëtische dansvoorstellingen van NEVA al eerder zien op het CTF 2017 (‘Tongues of Denial’) en CTF 2018 (‘TIBA’).

Throw Flow – ‘Voorproefje’
Elkaar ontmoeten en een koffie doen. Gezellig bijpraten over je avonturen. ‘Voorproefje’ is poëtisch circustheater voor het hele gezin, vol vliegende schotels en balancerende kopjes. Artiesten Lena en Joris staan komende editie op het CTF, tijdens KNUS kun je als eerste alvast hun voorstelling “voorproeven”.

Throw Flow is de naam waaronder Joris de Jong Circustheater maakt. Joris speelde bij o.a 7fingers, Cirque Eloize, Scapino ballet, Holland opera, TENT en Tall Tales. Coffee Complex speelt hij samen met Lena Hermann een multidisciplinaire circusartiest. Zij hebben elkaar ontmoet op de Circusschool en zijn samen gek op koffie!

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten