fbpx
21 January 2019

Familietheater op het CTF 2019

Familietheater op het CTF 2019

Kom je met kinderen naar het Café Theater Festival 2019? Op zaterdag en zondag staan er drie verschillende familievoorstellingen op het programma: De magie van het café (Restaurant Branding), Zeehelden zinken niet (Buurten in Oost) en Throw Flow (De Rechtbank).

Kira en Pinar: De magie van het café
Restaurant Branding, Croeselaan 303

Rijdende speelgoedtreinen die je eten serveren. Obers die je alleen verstaan als je voor ze zingt. Een zwevende bar met zwemmende drankjes. Koekjes van de sultan die je het eeuwige leven geven. Op het menu in dit café? Hét medicijn tegen verveling!

Nina van der Mark: Zeehelden zinken niet
Buurten in Oost, Burgemeester Reigerstraat 61

Een gefantaseerd schip vaart voorbij en een serveerster komt langs om te vragen of de pannenkoeken smaken. Een kapitein staat bovenop een tafel middenin het restaurant. Met de menukaart als schatkaart bij de hand en zijn voeten in het schurende zand, zwaait hij wild naar de horizon. Hoor je dat? De zee…

Coffee Complex: Throw Flow
De Rechtbank, Korte Nieuwstraat 14

Wat is toch dat zwarte goedje dat grote mensen de hele dag drinken? Wakker worden! Zintuigen ontwaken: geur, smaak, geluid. Balans en timing. Scherp en alert. Avontuur en verwondering. Coffee Complex is een poëtische circustheater-voorstelling voor nieuwsgierige aagjes en doorgewinterde barista’s vol vliegende schotels, balancerende kopjes en uitzonderlijke ‘slow coffee’.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten