fbpx
Inschrijven als stamgast voor Tilburg

Inschrijven als stamgast voor Tilburg

Wil jij ook graag een steentje bijdragen aan ons festival zodat onze makers, medewerkers en vrijwilligers ervoor kunnen zorgen dat er elk jaar weer een fantastisch nieuwe festivaleditie plaatsvindt? Word dan Stamgast! Als dank ontvang je onze Stamgastennieuwsbrief waarmee je op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen én speciale acties voor onze Stamgasten. Vanaf een bijdrage van €25 krijg je daarnaast korting bij verschillende culturele samenwerkingspartners.

Speciale korting voor Stamgasten bij theater De Nieuwe Vorst
Als stamgast kun je gratis of met korting naar diverse voorstellingen in theater De Nieuwe Vorst. Denk aan: PREJAVU, het jonge makers programma van Makershuis Tilburg op 12 april en 1 juni. En Moving Futures: het reizend festival met de nieuwste generatie dansmakers op 9, 10 en 11 mei (een dagkaart wordt gratis verstrekt).

Wist je dat Stichting Cafetheaterfestival de status culturele ANBI heeft? Hierdoor is je gift aan ons voor 125% aftrekbaar voor de belasting. Voor ondernemingen die onder de vennootschapsbelastingen vallen is de gift 150% aftrekbaar.

    Minimaal bedrag van € 15,-
    Kies stad

Dank voor je hulp!
Het Café Theater Festival is voortdurend in ontwikkeling. Onze passie voor dit festival is enorm en de ambities zijn groot. Een vaste groep donateurs, onze Stamgasten, draagt bij aan onze ambities door middel van een jaarlijkse gift aan het festival. Wij blijven graag in ontwikkeling, en de giften van onze Stamgasten maken dit mede mogelijk! Met de giften zorgen wij o.a. voor:

* Reële productiebudgetten voor onze makers

* Fatsoenlijke vergoedingen voor onze freelancers

* Een coachingsbudget voor onze werkervaringsplekken

* Catering tijdens het festival voor onze makers, medewerkers en vrijwilligers

* Programmaboeken voor onze bezoekers

Hoe werkt de betaling?
De incasso’s worden eenmaal per jaar gedaan in de periode maart-april-mei. Het bedrag dat je gekozen hebt, kan na de eerste afschrijving gewijzigd worden door een e-mail te sturen naar stamgasten@cafetheaterfestival.nl.

Algemene voorwaarden – Stamgasten CTF Tilburg 2019/2020