fbpx
Praktische Informatie

Praktische Informatie

Het Café Theater Festival (CTF) vermengt podiumkunsten en de horeca tot een plek waar niets is wat het lijkt. Je tafel wordt ineens een podium en een luidruchtige stamgast blijkt een acteur. Cafés en andere horecazaken door Utrecht, Arnhem en Rotterdam vormen het decor van korte voorstellingen van nieuwe makers.

Bereid je voor op je bezoek met onderstaande informatie.

Wees Vroeg

Het kan erg druk zijn op het CTF en vol is vol. We raden aan om 15 tot 30 minuten voor de voorstelling in de horecazaak aanwezig te zijn. De voorstellingen zelf duren maximaal 30 minuten.

Rolstoeltoegankelijkheid

Een groot aantal van de horecazaken is toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze hebben een ingang die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en een invalidentoilet. Ze worden aangeduid met een rolstoel icoon in het programma.

Pay What You Can

Het CTF werkt volgens het Pay What You Can-principe. Om het festival te kunnen laten bestaan, vragen we bezoekers na afloop van de voorstelling een donatie te doen naar draagkracht. Je kunt kiezen voor een bijdrage van €5, €7 of €10 door met cash of pin te betalen bij de uitgang van de horecazaak.

Er is gemiddeld €7 per bezoeker nodig om de voorstellingen te kunnen bekostigen. Indien je minder of juist meer kunt missen, kies je voor €5 of €10.

De donaties in iedere horecazaak gaan rechtstreeks naar de voorstelling die daar speelt, voor productiekosten en vergoeding van de artiesten. Op deze manier maken we samen de voorstellingen op het festival mogelijk!

Stamgasten

Naast de Pay What You Can-bijdragen – die rechtstreeks naar de voorstellingen gaan – kun je het CTF steunen door Stamgast te worden. Hiermee steun je het Café Theater Festival zodat er elk jaar weer een bijzonder programma samengesteld kan worden in cafés en andere horecazaken. Daarnaast draag je bij aan het ontwikkeltraject van de podiumkunstenaars. Als dank voor je steun en enthousiasme houden we je als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Stamgast worden kan hier.