fbpx
30 augustus 2018

Best of CTF op het Uitfeest

Best of CTF op het Uitfeest

Het Uitfeest, de aftrap van het culturele seizoen op 15 en 16 september, is onderdeel van Culturele Zondagen en is voor het eerst een weekend lang. Op zondag 16 september presenteren alle Utrechtse theatercollega’s in de Stadsschouwburg, waaronder Theater Utrecht, DOX, Het Filiaal en De Dansers. Met een uitgebreid blokkenschema kun je je de hele dag onderdompelen in theater, dans, muziek en alle vormen daartussen.

“It’s slowly slipping away from his hands. He does not accept it, he refuses to give up and attempts to hold on to it, to have one last dance.”  

How do we deal with endings?

Het Café Theater Festival presenteert op 16 september tijdens het Uitfeest Youri & Marie. Zij spelen hun dansvoorstelling Morning, Mourning, die voor het eerst op het CTF 2018 te zien was en daar bekroond werd met de Juryprijs. Marie Khatib-Shahidi and Youri Peters werken samen sinds 2015. Morning, Mourning is hun eerste stuk dat zij samen uitvoerden.

Op zaterdag 15 september organiseren onze ‘huisbazen’ van Theaterhuis de Berenkuil een programma voor het hele gezin. Met ook twee voorstellingen van oud-CTF-artiesten: Matrose en KNOT Kollektiv.

Matrose speelt “Op hoop van zegen”, een wervelende voorstelling gebaseerd op het eeuwenoude toneelstuk van Herman Heijermans, die in de prijzen viel op het CTF 2017. KNOT Kollektiv won met de familievoorstelling “It didn’t start with us” de Jeugdprijs op het CTF 2018. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Meer info.

Café Theater Festival op het Uitfeest:

zaterdag 15 september

Matrose – Op hoop van zegen
13.00 uur en 15.00 uur
Theaterhuis de Berenkuil

KNOT Kollektiv – It didn’t start with us (4+, language no problem!)
10.00 uur en 11.00 uur
Theaterhuis de Berenkuil

zondag 16 september

Youri & Marie – Mourning, Morning (language no problem!)
14.30 uur en 17.30 uur
Mevr. Dudok, Stadsschouwburg Utrecht

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten