fbpx
08 oktober 2019

Winnaarstour CTF 2019: laatste show op 25 januari 2020 in Chassé Theater

Winnaarstour CTF 2019: laatste show op 25 januari 2020 in Chassé Theater

Heb je de winnende voorstellingen van het Café Theater Festival 2019 gemist afgelopen maart, of wil je ze gewoon nog een keer zien? Jeff Aendenboom (juryprijs), Bart & Maarten (publieksprijs) en Throw Flow (kinderjuryprijs) spelen hun winnende voorstellingen nog het hele jaar door in theaters en cafés door heel Nederland. Bekijk hieronder de volledige speellijst.

Jeff Aendenboom gooide hoge ogen met God zal ons (niet) redden, dat door Theaterkrant werd omschreven als “een intelligente, spannende toneeltekst vol onverwachte wendingen”. Bart & Maarten wisten in Café Morgenster de harten te stelen van het publiek en raakten een gevoelige snaar met Het jaar van de man. Ze kregen gedurende het festival een gemiddelde score van 4,6 sterren. Ook circusperformancecollectief Throw Flow maakte grote indruk met trucs en acrobatiek, en dan met name bij de kinderen: in Coffee Complex vliegen de koffieschotels je om de oren!

Speellijst CTF 2019 on tour

Chassé Theater (Breda)

25 januari 2020: Jeff Aendenboom en Bart & Maarten

 

Eerder speelden onze winnaars al in Hofman Café, Theater Walhalla, Compagnietheater, Vrijhof Cultuur, het Zonnehuis; op BAM festival, Hoogte 80, Buitenkunst, Leidsche Rijn Festival en Gluren bij de Buren.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten