fbpx
19 november 2020

Café Theater Festival Zwolle stopt

Café Theater Festival Zwolle stopt

Sinds 2018 bestaat het Café Theater Festival niet alleen in Utrecht, maar ook in Zwolle en Tilburg. Afgelopen jaar gooide de coronacrisis roet in het eten in deze ‘nieuwe’ steden: het CTF Utrecht had het geluk nog nét door te kunnen gaan voor de lockdown, maar de festivals in Tilburg en Zwolle moesten vlak daarna worden afgelast.

 

Dolgraag willen we het publiek in alle drie de steden in de toekomst bij een nieuwe festivaleditie verwelkomen. Helaas moeten we in Zwolle echter tot de conclusie komen dat een toekomst voor het CTF er in deze stad niet in zit. De Gemeente Zwolle heeft besloten ons geen subsidie toe te kennen voor een nieuwe festivaleditie, waardoor er geen basis is om door te bouwen aan het CTF Zwolle. Hoe jammer we dit ook vinden als organisatie, we kijken vooral terug op een hele mooie tijd. Bij deze bedanken we het lieftallig Zwolse publiek voor hun applaus, alle makers voor hun bevlogen creaties, de Zwolse cafés voor hun unieke podium en iedereen die het CTF Zwolle mede mogelijk heeft gemaakt!

 

De echte CTF-fans uit de regio Zwolle kunnen in de toekomst natuurlijk terecht bij het CTF Utrecht en CTF Tilburg, die hopelijk na de coronacrisis weer kunnen worden georganiseerd. In Utrecht hebben we voor 2021-2024 al subsidies mogen ontvangen van de Gemeente Utrecht en Provincie Utrecht, zodat het CTF kan blijven floreren in ons ‘stadsie’ waar we al 17 jaar bestaan. Ook bij de Gemeente Tilburg hebben we een vierjarenplan ingediend in de hoop door te mogen bouwen aan het CTF in deze stad. Duimen jullie mee voor een goede uitslag?

 

Foto: Firma Frictie op CTF Zwolle 2018

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten