fbpx
12 februari 2020

CTF-special voor artiesten: Op stap met een programmeur

CTF-special voor artiesten: Op stap met een programmeur

Ga op stap met een programmeur!

Voor alle makers die interesse hebben om in de toekomst te spelen op het CTF, organiseren we het exclusieve programma ‘Op stap met een programmeur’. Het CTF werkt met een selectieprocedure waarin voorstellingsconcepten (op papier en in een selectiegesprek) worden beoordeeld op de geschetste relatie tot het café. Ben jij een theater- of dansmaker en overweeg je om je in de toekomst aan te melden als artiest, is dit je kans om inspiratie op te doen bij andere cafévoorstellingen. Zo ontdek je verschillende manieren om je als maker te verhouden tot de onconventionele, publieke ruimte van het café.

Concreet bieden we je de mogelijkheid om met een van onze programmeurs een middag op pad te gaan. Vanuit het CTF vertellen we je meer over het festival en onze selectieprocedure. Samen met de programmeur en een groepje makers bekijk je 3 voorstellingen en spreken jullie met elkaar wat je hebt gezien. Het is een informele manier om met elkaar te praten over wat goed werkt in het café en om het festival beter te leren kennen.


Deelname en aanmelden

  • Voor deelname aan dit programma koop je een kaartje van 10 euro: voor dit bedrag krijg je in ieder café een drankje. Klik hier om je kaartje te kopen. Er is per dag een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus bestel snel! 
  • Daarnaast werkt het CTF met een Pay What You Can-systeem waarbij je na iedere voorstelling gevraagd wordt een donatie te doen van 4, 7 of 10 euro. Dit kan cash of met pin. De kosten voor de voorstellingen zijn niet bij het kaartje inbegrepen.
  • Voor het meedoen aan de route is het noodzakelijk dat je een fiets hebt, zodat we snel van café naar café kunnen bewegen. (Regel dus een OV-fiets indien je van buiten Utrecht komt.)
  • Je kunt kiezen tussen een interdisciplinaire route op 7 maart en een dansroute op 8 maart.

 

Interdisciplinaire route

Programmeur: Luc de Groen / 7 maart 2020 

15:30  Verzamelen in Mevr. Dudok (Stadsschouwburg Utrecht) – Lucasbolwerk 24

16:00-16:30 ‘De Turkije-deal: waar ligt mijn grens?’ van Stichting Nieuwe Makers & Renée Coralie van Beek in Mevr. Dudok (Stadsschouwburg Utrecht)

17:00-17:30 ‘Next in line’ van Freedom City in Café Hofman

18:00-18:30 ‘Das Totaalmensch’ van Firma Frictie in Café Stathe


Dansroute

Programmeurs: Jasper van Luijk en Marieke Heerema / Zondag 8 maart 2020 

14:30:  Verzamelen bij Gastmaal Café – Griftstraat 2

15:00-15:30 ‘In een notendop’ – Serióós collectief

16:00-16:30 ‘Next in line’ van Freedom City in Café Hofman

17:00- 17:30 ‘Lost in Translation’ van Mirjam Ravier in Cousina


We zien ernaar uit je te leren kennen en met je in gesprek te gaan over het festival en jouw plannen!

Schrijf je hier in en verzeker je plek in de tour.

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten