fbpx
27 januari 2020

De try-outs: misschien nog wel spannender dan het festival

De try-outs: misschien nog wel spannender dan het festival

Supertip van onze programmeurs: bezoek de try-outs van het CTF. Het CTF is de plek waar je altijd het onverwachte kunt verwachten. Waar de aanstormende makers van morgen je verassen met interventietheater zoals interventietheater bedoeld is: recht voor je raap, vindingrijk en altijd in interactie met jou als publiek.

Meer dan de helft van onze bezoekers belandt per ongeluk op het CTF. Dat gaat zo: Je zit gewoon rustig een biertje te drinken in je favoriete kroeg. Het enige dat je was opgevallen is dat het er veel drukker is dan normaal. Ineens hoor je een noodkreet, wordt er een gevoelig lied ingezet of begint er iemand op de bar te dansen.

Ja, je zit in een voorstelling! Herkenbaar?

Zowel voor makers als bezoekers is het CTF spannend. Het café en zijn publiek zijn onmiskenbaar onderdeel van de voorstelling. Dat maakt iedere voorstelling anders, afhankelijk van hoe de elementen artiest, café en publiek op elkaar reageren.

Dus waarom wil je de try-outs niet missen:

  • Misschien nog wel spannender dan het festival zelf
  • Tijd tekort tijdens het CTF? Als try-out bezoeker pak je alles rustig mee
  • Inkijkje in het creatief proces van de aanstormende generatie makers

 

Dus kom op 21, 24, 25 of 26 februari al kijken naar try-outs van alle CTF-voorstellingen. Geheel in stijl samengesteld in drie routes, zodat je niets hoeft te missen. Check hier het schema!

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten