fbpx
13 december 2019

Gezocht: locatiemanagers voor Café Theater Festival Tilburg op 3, 4 & 5 april

Gezocht: locatiemanagers voor Café Theater Festival Tilburg op 3, 4 & 5 april

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen meehelpen met het CTF Tilburg 2020. Van 3 tot en met 5 April neemt het Café Theater Festival 10 cafés in Tilburg over. Festivalgangers en nietsvermoedende bezoekers ontmoeten een nieuwe generatie artiesten via een theatrale kroegentocht. In elk café worden zij verrast door korte voorstellingen, van dans tot kleinkunst en van muziektheater tot familietheater.

Je gaat als locatiemanager aan de slag!

Als locatiemanager ben jij de gastvrouw/-heer van je eigen café waar tijdens het festival zo’n 8-10 keer een voorstelling gespeeld wordt. Je bent de schakel tussen het café, theatergroep en de bezoekers en voor hen direct aanspreekpunt. Je staat in contact met de organisatie en publiek, wat ontzettend gezellig is!

Wij zoeken: gastvrije aanpakkers die het gezicht van het festival willen zijn op locatie. De werktijden zijn afhankelijk van de programmering op jouw locatie, we gaan er vanuit dat je het hele festival beschikbaar bent.

Ben je geïnteresseerd in een van de vrijwilligersfuncties bij CTF Tilburg? Stuur een e-mail naar annelies@cafetheaterfestival.nl.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten