fbpx
13 maart 2019

Juryrapporten winnaars CTF 2019

Juryrapporten winnaars CTF 2019

Afgelopen weekend vielen Jeff Aendenboom en Throw Flow in de juryprijzen. Jeff won met zijn voorstelling ‘God zal ons (niet) redden’ de Vakjuryprijs van het CTF 2019 en Throw Flow wist met ‘Coffee Complex’ de Kinderjury het beste te bekoren. Wil je precies weten waarom? Je leest hier beide juryrapporten:

Over Coffee Complex van Throw Flow (Jeugdprijs 2019):

“De Kinderjury vindt ‘bijna alles’ leuk aan de voorstelling Coffee Complex. De voorstelling is spannend, origineel, heel erg cool en soms ook grappig. Vooral van de trucs en acrobatiek is de kinderjury onder de indruk. De kinderen denken dat ze 5% van de acts zelf ook wel zouden kunnen, maar dat de spelers voor de andere 95% vast heel erg lang hebben moeten oefenen.”

Lees hier het volledige rapport.

Over God zal ons (niet) redden van Jeff Aendenboom (Juryprijs 2019):

“In de voorstelling worden wezenlijke thema’s aangeboord in een plot die zowel absurdistisch als circulair is. Existentiële vragen over leven en dood vinden hun weg in een spannend verhaal waarin religie en wetenschap elkaar betwisten. Jeff Aendenboom is een intrigerende performer met een hele sterke persoonlijkheid, licht gevaarlijk in zijn benadering van publiek. In de dertig minuten die deze voorstelling duurt, is Aendenboom heer en meester in de kroeg. Met zijn krachtige spel dwingt hij respect af, zelfs bij stamgasten die toevallig in de voorstelling zijn beland.”

Lees hier het volledige rapport.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten