fbpx
12 februari 2020

Themaroutes: Laat je meevoeren!

Themaroutes: Laat je meevoeren!

Alle CTF-voorstellingen in het blokkenschema zijn ingedeeld in wijken, zodat je gemakkelijk van de ene voorstelling naar de andere kunt hoppen. Ben je fan(anatiek), bezoek dan álle voorstellingen via de All You Can See route. Wil je liever aan de hand genomen worden in routes die ingedeeld zijn op thema, kies dan uit onderstaand aanbod. Elke dag is er één themaroute; de genoemde voorstellingen zijn het hele weekend te bezoeken. Tip: kom op de fiets!

 

DANS ONTBOEZEMINGEN

Drie dansvoorstellingen met een eigen verhaal, een eigen stijl en een eigen café. Ieder vol ontboezemingen over het leven. De dansende lichamen drukken de meest intieme verhalen of gevoelens uit. Van een autobiografische danssolo over misbruik, naar urban danstheater over loslaten, tot een zinderend dansduet over de mens als kuddedier.

DONDERDAG 5 MAART
19:30 / Afra Ernst in Wijnbar VinVin
20:30 / Mirjam Ravier in Cousina
21:30 / MAMM in Taplokaal Gist

 

 

NIEUWERWETSE NOSTALGIE

Deze makers putten uit oude tradities om die radicaal nieuw leven in te blazen. Het Nederlandse levenslied wordt ingezet om de moderne nukken van het bestaan te bezingen. Een jonge actrice speelt het oeroude, Griekse verhaal van Medea – maar kan ze dat eigenlijk wel? En een kerkmis ontpopt zich tot een hevige eclectische danstrip. In deze route is niets wat het lijkt.

ZATERDAG 7 MAART
18:30 / Rijk Troost in Café Weerdzicht
20:00 / Imke Mol in Café Binnen Best
21:00 / Kathlyn & Momo in Café Rex

 

TABOE TE LIJF

In deze voorstellingen gaan drie makers de grootste taboes uit hun leven te lijf. De route voert je langs solo’s over de weg kwijtraken – in jezelf, in je hoofd, in je lichaam, of misschien wel in de drank. Verhalen over schaamte en dat wat zich afspeelt achter gesloten deuren.

VRIJDAG 6 MAART
18:30 / Kurt Vervloet in Café de Stadsgenoot
19:30 / Manon Kroezen in Café de Morgenster
20:30 / Anne Chris in Willem Slok

 

LUCHTIGE MANNENROUTE

Laat geworden gisteravond? Kies dan deze zondag voor een luchtige route waarin mannelijkheid komisch ontleed en gefileerd wordt. Van een tragikomische solo over een sukkel, naar rauw mannencabaret met donkere humor, tot een voorstelling vol grappen van, door en over mannen.
ZONDAG 8 MAART
15:00 / Leon Brill in Klein Berlijn
16:00 / Ramon Chatrer in Café Fokus
17:00 / De Raven van Odin in Café Voortuin

 

Bekijk de timetable om al onze voorstellingen te zien. Download hier de timetable + kaart  in pdf formaat (deze timetable ligt ook gedrukt voor je klaar in alle 28 cafés)

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten