fbpx
03 januari 2019

Toi Toi Toi: ons eigen VandeStreek x CTF biertje

Toi Toi Toi: ons eigen VandeStreek x CTF biertje

Proost! Voorafgaand en tijdens het CTF kun je helemaal in de festivalsferen komen met de Toi Toi Toi: het speciale CTF-biertje gebrouwen met en door hoofdsponsor VandeStreek. Wij zijn heel blij met deze samenwerking en kunnen niet wachten je het bier te laten proeven.

In het theater brengt het ongeluk om elkaar succes te wensen. Denk maar aan het Engelse ‘break a leg’ of het Duitse ‘Hals- und Beinbruch’. Uit ethymologisch onderzoek blijkt dat ‘Toi toi toi’ komt van het Duitse woord ‘Teufel’, dat in het Nederlands dan weer duivel betekent. Tijdens het betreden van het podium wens je elkaar dus eigenlijk iets vreselijks toe. Roep je ‘Toi toi toi’, dan roep je daarmee de duivel op.

Met dit uitgangspunt maakte onze partner en hoofdsponsor VandeStreek dit CTF-biertje. Een première: het is voor het eerst dat je tijdens ons festival een bijpassend drankje kunt bestellen. Toi Toi Toi is een Hopart, een fruitige IPA die je gemakkelijk doordrinkt tijdens onze voorstellingen. Je kunt een Toi Toi Toi-tje bestellen bij alle deelnemende cafés aan het CTF. Proost!

Met grote dank aan VandeStreek en JamieNee, die dit bieretiket ontwierp. 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten