fbpx
20 januari 2019

Vrijwilligers gezocht voor 5, 6 & 7 april!

Vrijwilligers gezocht voor 5, 6 & 7 april!

Het Café Theater Festival Tilburg wil jou!

Op 5, 6 en 7 april zijn 10 cafés in de binnenstad van Tilburg voor de tweede keer een plek waar theater, ontmoeting en ontroering samenkomen tijdens het Café Theater Festival Tilburg.

Het Café Theater Festival wordt georganiseerd door een team van energieke, jonge professionals die grotendeels vrijwillig aan het festival werken. Ter ondersteuning van het vaste team zoekt CTF opnieuw naar enthousiaste crewleden, die zich tijdens het festival tijdelijk bij ons aan willen sluiten en op vrijwillige basis meehelpen om van het festival een succes te maken. We zijn op zoek naar: Locatiemanagers, Productieassistenten, Fotografen en Social Media Reporters. Sluit jij je aan bij ons megagezellige team?

Wat krijg je ervoor terug?
Werken bij het CTF betekent veel nieuwe mensen leren kennen, contacten leggen en je CV versterken met relevante ervaring in de organisatie van een festival. Natuurlijk krijg je leuke extra’s zoals een festival T-shirt, eten en drinken tijdens je werktijden en sluiten we iedere dag met z’n allen af op de after party. Voorafgaand aan het festival komen we alvast één keer samen. Die meeting vindt plaats tijdens de CTF-makersdag op 17 maart 2019 waar je meteen de rest van het team en de theatermakers ontmoet. Save the date!

Ben je geïnteresseerd in één van de vrijwilligersfuncties bij het CTF? Stuur dan een e-mail naar annelies@cafetheaterfestival.

Mocht je nu al vragen hebben stel ze dan gerust ook per mail, of neus nog even verder op onze website!

Tof als je mee doet!

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten