fbpx
Word stamgast!

Word stamgast!

Als Stamgast steun je het Café Theater Festival zodat er elk jaar weer een bijzonder programma samengesteld kan worden in cafés en andere horecazaken. Daarnaast draag je bij aan het ontwikkeltraject van de theatermakers. Als dank voor je steun en enthousiasme houden we je als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.

€25 per jaar

Vanaf €25 per jaar ben je als eerste op de hoogte van al het Café Theater Festival nieuws via de mail én de Secret Stamgasten WhatsApp tijdens het festival.

€50 of €100 per jaar

Vanaf €50 per jaar ben je als eerste op de hoogte van het Café Theater Festival nieuws via de mail én de Secret Stamgasten WhatAapp tijdens het festival. Daarnaast nodigen we je uit voor de opening van het festival én krijg je persoonlijk kijkadvies van ons artistieke team!

INVULFORMULIER

Bedrijf of organisatie?

Wil je als bedrijf het festival een warm hart toedragen? Dat kan! Neem contact op met ons () als je hierin interesse hebt.

Belastingvoordeel

Stichting Cafetheaterfestival heeft een culturele ANBI-status. Dit betekent dat je gift hierdoor voor 125% aftrekbaar kan zijn voor de belasting. Meer info daarover vind je hier.

Algemene Voorwaarden – Stamgasten 2024