fbpx
Inschrijven als stamgast

Inschrijven als stamgast

Als Stamgast draag je een steentje bij aan de financiering van het Café Theater Festival. Voor een jaarlijkse donatie van €15 (een half biertje per maand!), €25, €50 of €100 kun je ons enorm steunen om de organisatie draaiende te houden. Wij verzorgen door het jaar heen een speciale Stamgastennieuwsbrief en leuke tegenprestaties, zoals kijkjes achter de schermen bij artiestendagen, een VIP-route op het festival of kortingen bij collega-instellingen.

Het Café Theater Festival verkeert op dit moment in zwaar weer als gevolg van de coronacrisis. We werken nauw samen met horeca-instellingen, die niet alleen een podium bieden aan het CTF maar het festival ook mede financieren. Nu de horeca zo zwaar onder druk staat – zowel financieel als wat betreft protocollen – is het duidelijk dat het voorlopig niet mogelijk zal zijn om in cafés een festival te organiseren. Het is daarom helaas de vraag op welke termijn er weer een Café Theater Festival zal kunnen plaatsvinden, maar we doen er alles aan om nieuwe mogelijkheden te vinden.

Als Stamgast help je onze organisatie tijdens de coronacrisis onze broek op te houden en ons klaar te maken voor de toekomst. We houden er rekening mee dat ons financiële plaatje er in de toekomst anders uit komt te zien, waarbij we minder sterk kunnen leunen op de horeca. We zullen sommige trouwe cafés kwijtraken en nieuwe samenwerkingen moeten opbouwen. We hebben een grotere buffer nodig om de gevolgen van de crisis op te kunnen vangen en ons voortbestaan te waarborgen. Wil jij ons daarbij helpen?

Wist je dat Stichting Cafetheaterfestival de status culturele ANBI heeft? Hierdoor is je gift aan ons voor 125% aftrekbaar voor de belasting. Voor ondernemingen die onder de vennootschapsbelastingen vallen is de gift 150% aftrekbaar.

    Minimaal bedrag van € 15,-
    Kies stad

*De incasso’s worden eenmaal per jaar gedaan in de periode april-mei. Het bedrag dat je gekozen hebt, kan na de eerste afschrijving gewijzigd worden door een e-mail te sturen naar stamgasten@cafetheaterfestival.nl.

Algemene voorwaarden – Stamgasten CTF Utrecht 2019/2020
Algemene voorwaarden – Stamgasten CTF Tilburg 2019/2020