Duo d’Animo

Duo d’Animo

Lucky

Een lichtflits, en ineens is het donker. De knop is gebruikt. Heel de wereld is weggevaagd, maar alleen dit café staat nog overeind. Een meisje strompelt het café binnen. Ver komt ze niet, want ze zit vast aan een figuur in een rokkostuum, met een grote klok op zijn borst en een trompet in zijn hand. De klok tikt terug.

Als je wist dat dit moment, hier, met deze mensen in dit volgepakte café, je laatste half uur was: wat zou je dan doen? 30, 29, 28…

Daniël Moolenburgh

tekst, spel

Annebeth Moolenburgh

spel

Duo d’Animo bestaat uit broer en zus Daniël en Annebeth Moolenburgh. Daniël schrijft, speelt trompet en is projectmanager. Annebeth is afgestudeerd als Muziektheaterperformer aan Codarts Rotterdam. Ze speelt momenteel bij Langhout-theaterproducties en was te zien in muziektheaterproducties als Molière de Musical. Samen maken zij magisch realistisch theater, en nemen het publiek mee in een eigen werkelijkheid vol muziek en mooie woorden.

Deel dit bericht
Duo d’Animo

Handige informatie

Algemene informatie

Weemoed

Heuvel 12, 5038 CN Tilburg

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

vrijdag 5 april 2019
21:3023:30
zaterdag 6 april 2019
17:3021:3023:30
zondag 7 april 2019
15:0017:3020:00
Timetable

Genres

Thema's

Praktische informatie

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/cafetheaterfesti/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 148

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer