Club Lam

Club Lam

Marie Antoinette

You’re blessed, ‘cause you can come to Marie Antoinette’s sweet 16!
Party alsof je vader niet in de WW zit. Bal alsof chlamydia een Pokémon is. Laat je zorgen en lelijke vrienden thuis. Dresscode: duur.

Na de Toiletdames op het CTF 2017 in Utrecht, komt Club Lam met hun nieuwe voorstelling Marie Antoinette. Een komische tragedie over een rijk meisje dat onthoofd wordt op haar eigen verjaardag.

Ella Kamerbeek en Marloes IJpelaar

concept, tekst, spel

Club Lam bestaat uit Marloes IJpelaar en Ella Kamerbeek, beide afgestudeerd in 2018 aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In Tilburg speelt Ayla Satijn de rol van Ella Kamerbeek. De speelstijl is vlot, brutaal, komisch en eerlijk. Club Lam is op zoek naar nieuwe vormen waarin de traditionele theateropstelling niet nodig is. Ze willen het publiek op een vanzelfsprekende manier bij de voorstelling betrekken en meer van ze maken dan stille toeschouwers. Met hun eigenzinnige blik op de wereld maken zij iedereen deelgenoot van hun fantasie.

Deel dit bericht
Club Lam

Handige informatie

Algemene informatie

Noir

Nieuwlandstraat 51, 5038 SM Tilburg

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

vrijdag 5 april 2019
20:0022:00
zaterdag 6 april 2019
14:0020:0022:30
zondag 7 april 2019
13:3016:0019:30
Timetable

Genres

Thema's

Praktische informatie

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/cafetheaterfesti/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 148

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer