Lola Bogaert & Anouk van Kolfschoten

Lola Bogaert & Anouk van Kolfschoten

This is my letter to the world, that never wrote to me.

Anouk van Kolfschoten en Lola Bogaert verbaasden zich over de anonimiteit in onze samenleving. Ze poogden dit te doorbreken met een kleine daad: het schrijven van een brief. Twee jaar lang schreven ze met mensen die ze niet kennen. Van de 600 brieven die ze ontvingen maken ze voor het Café Theater Festival een Brabantse selectie.

De voorstelling vormt een portret van de gewone mens met uitzonderlijke verhalen, waarin eenzaamheid een grote rol speelt. Ze beschrijft de stappen die Anouk en Lola namen in hun naïeve zoektocht naar contact, afgewisseld met de vaak ontroerende verhalen die ze in de brieven ontvingen.

Lola Bogaert & Anouk van Kolfschoten

Concept & regie

Lola Bogaert volgde de vooropleiding van de academie voor Drama in Tilburg op Fontys Hogeschool voor de kunsten. Aansluitend ging ze naar de theaterdocent opleiding van ARTEZ in Arnhem, waar ze in dezelfde klas terecht kwam als Anouk van Kolfschoten en hun samenwerking startte. Nadat ze hun diploma’s hadden behaald vertrok Lola naar Brussel waar ze de regieopleiding aan het RITCS volgde en Anouk studeerde verder aan de Opleiding Scenografie te AHK Amsterdam. Anouk liep stage bij het Zuidelijk Toneel in Tilburg waarna ze ook haar eerste stappen in het werkveld daar mocht zetten.

this is my letter to the world that ever wrote to me. Anouk van Kolfschoten en Lola Bogaert. MoMeNT 2018

Deel dit bericht
Lola Bogaert & Anouk van Kolfschoten

Handige informatie

Algemene informatie

Burgemeester Jansen

Piushaven 22, 5017 AN Tilburg

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

vrijdag 5 april 2019
20:0023:00
zaterdag 6 april 2019
14:0016:3022:00
zondag 7 april 2019
14:3016:3020:00
Timetable

Genres

Thema's

Praktische informatie

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/cafetheaterfesti/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 148

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer