Bas van de Ven

Bas van de Ven

Tussenwezens

Tussenwezens.

Te midden van de Jezusbeeldjes in café ’t Elfde Gebod vat theatermaker Bas van de Ven de ‘tekortschietende mens’ in muziek, dans, spel en beeld.

De mens schiet fundamenteel te kort in zijn verlangen naar het hogere. We zweven tussen hemel en aarde, bestaand uit stof en geest. Nooit zijn we tevreden met wat is, maar wat streven we dan na?Juist in deze donkere, onzekere wereld toont hij de schoonheid van het verkrampte verlangen naar perfectie.

Bas van de Ven

Theatermaker

Judith Adema

Theatermaker

Ramon Chatrer

Theatermaker

Aaron van der Horst

Theatermaker

Bas, vierdejaarsstudent aan de Koningstheateracademie, maakt een unieke combinatie tussen muziektheater en kleinkunst die je bij de keel grijpt. Hij creëert een poëtisch universum waarin je wordt meegesleurd naar de diepste krochten van het menselijk bestaan. Alle zekerheid valt onder je voeten vandaan.

Dus welke geboden streef je na? Bas kiest voor ’t Elfde:

‘Gij zult genieten.’

Deel dit bericht
Bas van de Ven

Handige informatie

Algemene informatie

't Elfde Gebod

Paleisring 23, 5038 WD Tilburg

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

vrijdag 5 april 2019
20:3022:30
zaterdag 6 april 2019
14:3017:0021:00
zondag 7 april 2019
14:0017:0020:30
Timetable

Genres

Thema's

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/cafetheaterfesti/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 148

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer