fbpx

CAFÉ THEATER FESTIVAL

Corona-update: In maart 2020 vond tot onze grote dank op de valreep nog het Café Theater Festival Utrecht plaats. De festivals in Zwolle en Tilburg moesten helaas worden afgelast. Momenteel is de toekomst erg onzeker. Omdat de coronacrisis een grote druk legt op de horeca, weten we niet wanneer er weer een Café Theater Festival kan worden georganiseerd. In maart 2021 zal het nog niet mogelijk zijn een nieuwe festivaleditie neer te zetten. We houden jullie op de hoogte en vergeet ons niet! ❤

 

Het Café Theater Festival vermengt podiumkunsten en cafés tot een plek waar niets is wat het lijkt. Je barkruk wordt ineens een podium en een luidruchtige stamgast blijkt een acteur.

 

Ontmoetingsplekken door de hele stad vormen één weekend per jaar het decor van korte voorstellingen van de aanstormende generatie makers.

 

Stel je eigen theatrale kroegentocht samen uit de vele voorstellingen en dompel je onder in dans, muziektheater, teksttoneel, circus, vertellingen en alles daartussenin.

 

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast! Ontvang korting bij diverse culturele partners en ontvang exclusieve uitnodigingen voorafgaand aan het festival.

Lees meer