fbpx

CAFÉ THEATER FESTIVAL

Het Café Theater Festival vermengt podiumkunsten en cafés tot een plek waar niets is wat het lijkt. Je barkruk wordt ineens een podium en een luidruchtige stamgast blijkt een acteur.

 

In Utrecht, Zwolle en Tilburg vormen één weekend per jaar de kroegen het decor van korte voorstellingen van de aanstormende generatie makers.

 

Stel je eigen theatrale kroegentocht samen uit de vele voorstellingen en dompel je onder in dans, muziektheater, teksttoneel, circus, vertellingen en alles daartussenin.

 

 

 

 

Op de valreep hebben wij ons gelukkig mogen prijzen met een prachtige zeventiende editie van het CTF Utrecht die plaatsvond van 5 t/m 8 maart. Zoals jullie ongetwijfeld weten ziet de wereld er nu heel anders uit. Dat betekent dat onze edities van CTF Zwolle (20-22 maart) niet heeft plaatsgevonden en het CTF Tilburg (3-5 april) niet op de geplande datum zal doorgaan. Achter de schermen werken wij hard aan oplossingen en / alternatieven.

Stay safe!

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast! Ontvang korting bij diverse culturele partners en ontvang exclusieve uitnodigingen voorafgaand aan het festival.

Lees meer