fbpx
25 februari 2020

Bepaal je route met de live druktemeter op onze website

Bepaal je route met de live druktemeter op onze website

Live Druktemeter

In de timetable op onze website vind je ook een live druktemeter. Onze locatiemanagers in de cafés houden dit overzicht continu up-to-date.

Check de app

30 voorstellingen, 28 cafés door heel Utrecht. Het is veel en natuurlijk wil je het liefst zoveel mogelijk zien. Daarom vind je onze timetable zowel op onze website als in onze app.

Sla je favoriete voorstellingen op

Hou jij van vooruit kijken en voorpret? Dan is de app echt wat voor jou. Je kunt er nu alvast je favoriete voorstellingen opslaan zodat je tijdens het festival de route altijd in je broekzak hebt.

Download de Timesquare app en stel Café Theater Festival in als je favoriet. Zo heb je in een simpel overzicht alles bij elkaar.  In het blokkenschema is te zien hoe laat wie waar staat te spelen en achtergrond info over de voorstelling. Liever een ouderwetse pdf? Die download je hier.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast! Ontvang korting bij diverse culturele partners en ontvang exclusieve uitnodigingen voorafgaand aan het festival.

Lees meer