fbpx
05 maart 2020

Ontmoet onze vakjury 👋

Ontmoet onze vakjury 👋

Het Café Theater Festival is een springplank voor de aanstormende generatie theatermakers. Daarom worden er op de laatste festivaldag traditiegetrouw prijzen uitgereikt: een Juryprijs, een Publieksprijs en de Wijkjuryprijs. Deze stimuleringsprijzen zijn bedoeld om de winnende gezelschappen concrete vervolgstappen in hun carrière te kunnen bieden na het festival. Desalniettemin zijn alle CTF-artiesten aanstormende talenten en verdienen ze het stuk voor stuk om gezien en ontdekt te worden.

Onze vakjury bestaat dit jaar uit:

 

Zondagavond 8 maart worden de winnaars bekend gemaakt. Houd daarvoor onze website en social media in de gaten. En natuurlijk ook via deze weg: hartelijk dank aan onze juryleden!

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/cafetheaterfestival.nl/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 164

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast! Ontvang korting bij diverse culturele partners en ontvang exclusieve uitnodigingen voorafgaand aan het festival.

Lees meer