fbpx
Hannah & Lida Zwaans

Hannah & Lida Zwaans

Aan alle moeders

Je bent de beste lezer die ik ken. Je leest me als een kinderboek, in één ruk uit. Zelfs als ik dat niet wil. Ik ken jouw boek ook. De pagina’s staan vol, maar niet met woorden over jou. Wat is jouw verhaal, mama? Hoeveel ruimte is nog over voor jou?

Een sterk verlangen naar meer eigen ruimte, kan beklemmend voelen. Vooral als je tegelijkertijd weet dat je graag voor iemand wilt zorgen, wat je ruimte ook beknot. In Aan alle moeders vullen de performers de ruimte met warmte, empathie en steun, én met beklemming, grote zorgen en uitputting.

Bewegend door Gastmaal Café wordt de kwetsbare relatie van een moeder en dochter duidelijk. Deze dansende ode aan de moeder wordt opgedragen aan alle moeders (die niet altijd genoeg ruimte voor zichzelf innemen) en aan iedereen die er eentje heeft (gehad).

* Language no problem: You are the best reader I know. You read me like a children’s book, in one go. Even if I do not want you to. I know your book too. The pages are full, but the words are not about you. What is your story, Mom? How much space is left for you?

 

Hannah & Lida Zwaans

Hannah Zwaans

concept, performance

Lida Zwaans

performance

Hannah Zwaans (21 jaar) volgde een dansopleiding aan de Academie voor Danseducatie te Tilburg. Met haar afstudeerchoreografie ‘Ehm‘ (i.s.m. Margot Kerstens/Nele Vandeneede) stond ze afgelopen zomer op Theaterfestival Boulevard en won ze de Entreeprijs. Lida Zwaans is Hannah’s moeder en werkt tijdens het CTF 2019 voor het eerst mee aan een professionele performance.

Deel dit bericht
Hannah & Lida Zwaans

Handige informatie

Algemene informatie

Gastmaal Café

Griftstraat 2, 3572 GV Utrecht

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

donderdag 7 maart 2019
21:30
vrijdag 8 maart 2019
22:00
zaterdag 9 maart 2019
13:3016:0021:30
zondag 10 maart 2019
14:0016:0018:00
Timetable

Thema's

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer