fbpx
Theater Tocht

Theater Tocht

Bovenkamer

Drie vrouwen hebben jarenlang alleen de vier muren om hen heen gekend. Ze hebben je gehoord. Ze hebben naar je zitten loeren. Maar nooit durfden ze de trap af. Tot vandaag.

In Bovenkamer volgen we drie jonge vrouwen op hun reis vanuit hun kamer, de drempel over, de trap af, het café in. Ze hebben aan een half woord genoeg. Ze weten precies hoe ze elkaar kunnen afbreken en weer op kunnen bouwen. Omhelzen en wurgen liggen gevaarlijk dicht bij elkaar. In een poging aan elkaar en zichzelf te ontsnappen, besluiten zij de buitenwereld in te gaan. Wat zijn de regels daar en wat doet dat met hun band?

 

Katelijne Beukema, Eileen Graham en Patsy Kroonenberg

spel

Marijn van den Bogaard

regie

Mick Lindo

tekst

Floris Barnhoorn

beeld

De makers van TOCHT, regisseur Marijn van den Bogaard, schrijver Mick Lindo en vormgever Floris Barnhoorn,  delen hun fascinatie voor ‘de stuntelende mens’. Met absurde humor en een opvallend lichamelijke en muzikale speelstijl proberen ze goede bedoelingen en vreemde gewoontes te ontleden tot wat het echt is. Voorstellingen van Tocht nemen je mee in een ongepolijste wereld van vervreemde personages, schurend ongemak en alledaagse tragiek.

Deel dit bericht
Theater Tocht

Handige informatie

Algemene informatie

Willem Slok

Korte Koestraat 2, 3511 RP Utrecht

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

vrijdag 8 maart 2019
21:3023:30
zaterdag 9 maart 2019
15:3018:0021:00
zondag 10 maart 2019
15:3018:3020:30
Timetable

Praktische informatie

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer