Beaudil, Guillano & Sheila

Beaudil, Guillano & Sheila

De hel dat zijn de anderen

Wat vertel je aan elkaar als je niks met elkaar gemeen hebt? Opera en rap ontmoeten elkaar in de wachtkamer na de dood. Een vrouw in bontjas en een jongen van de straat proberen dezelfde toon te zingen. Een muzikale ontmoeting tussen twee tegenpolen in de kroeg naar het hiernamaals.

De hel dat zijn de anderen is een muzikale voorstelling over hoe wij vrezen voor de ander, en nooit tijd maken om naar elkaar te luisteren.

Sheila Bosman

regie

Beaudil Elzenga

spel, klassieke zang

Guillano Herdigein

spel, rap

Beaudil Elzenga is afgestudeerd aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Zij speelde bij Toneelgroep De Appel en Label Dégradé. Afgelopen jaar speelde zij Loes de Haan in Goede Tijden Slechte Tijden. Guillano Herdigein is acteur en rapper. Hij speelde bij DOX en DeGasten. Hij is muzikant en heeft zijn eigen Youtube-kanaal: Buitenspelen met Guilly. Sheila Bosman is afgestudeerd aan de Theaterdocenten opleiding in Amsterdam. Zij regisseerde eerdere voorstellingen bij onder andere Het Poldertheater en Jeugdtheater Hofplein.

Deel dit bericht
Beaudil, Guillano & Sheila

Handige informatie

Algemene informatie

Back & Fourth

Loeff Berchmakerstraat 4, 3512 TD Utrecht

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

donderdag 7 maart 2019
21:30
vrijdag 8 maart 2019
20:3022:30
zaterdag 9 maart 2019
18:0021:0023:00
zondag 10 maart 2019
15:0017:3020:30
Timetable

Praktische informatie

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer