fbpx
Kira en Pinar

Kira en Pinar

De magie van het café

Rijdende speelgoedtreinen die je eten serveren. Obers die je alleen verstaan als je voor ze zingt. Een zwevende bar met zwemmende drankjes. Koekjes van de sultan die je het eeuwige leven geven. Op het menu in dit café? Hét medicijn tegen verveling!

Twee vrienden vervelen zich in het café. Alles is saai. De tafels zijn saai. De stoelen zijn saai. De daghap is saai. En niemand lijkt het door te hebben. Daar gaan ze wat aan doen! Zingend en spelend op instrumenten, onthullen ze de geheimen van het café.  Dit is een oproep aan alle cafébezoekers, zowel jong als oud: zoek mee naar de magie en neem een duik in je fantasie!

Pinar Dönmez en Kira Kool

concept, spel

Agnes Loonstra

illustratie

Kira en Pinar zijn veelzijdige performers die elkaar kennen door hun werk als muziekdocent. Hun fascinatie is de onbevangenheid en verbeeldingskracht van kinderen. Door middel van muziek, theater en interactie benadrukken Kira en Pinar de kracht van plezier en creativiteit. Ze maken theater voor iedereen die het kind in zichzelf omarmt.

Deel dit bericht
Kira en Pinar

Handige informatie

Algemene informatie

Restaurant de Branding

Croeselaan 303, 3521 BT Utrecht

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

zaterdag 9 maart 2019
12:0014:3016:3018:30
zondag 10 maart 2019
12:0014:3016:3018:30
Timetable

Thema's

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer