fbpx
CTF Special: Café Theater Onderzoekers

CTF Special: Café Theater Onderzoekers

de Trans//missie - De mythe van Leidsche Rijn

Wat is dat toch, die wijk die daar zo ver voorbij de grote gele brug ligt? De Trans//missie ging op theatraal onderzoek uit in Leidsche Rijn. Op zoek naar het verhaal van het jongste stadscentrum van Nederland. Als archeologen van het nu nemen ze je mee naar een plek die pas net bestaat, maar nu al duizend gezichten heeft. Uitkijkend over het Brusselplein vragen we ons af: hoe ziet jouw ideale stad er uit? Een muziektheatervoorstelling als een toekomstvisioen.

CAFÉ THEATER ONDERZOEKERS

Dit jaar presenteert stichting Café Theater Festival voor de derde keer de Café Theater Onderzoekers. Een jaar lang doet een theatergroep als huisgezelschap van het CTF artistiek onderzoek in een Utrechtse wijk. Wat kan theater in of voor de wijk betekenen? Tijdens het festivalweekend tonen de onderzoekers hun resultaten in een extra lange cafévoorstelling. 

Voorafgaand aan de voorstelling maakt de Trans//missie een podcastserie over Leidsche Rijn. Luister de afleveringen hier.

Derk Stenvers

performance

David Schwarz

performance, muziek

Mathieu Wijdeven

support

De Trans//missie maakt multimediaal theater over de mens in een snel veranderende omgeving. Millennials met een missie: muzikaal, gedurfd en filosoferend over de toekomst. De Trans//missie won op CTF 2018 met pygmalion_off de Wijkjury Prijs en een speelplek op Amsterdam Fringe Festival.

Deel dit bericht
CTF Special: Café Theater Onderzoekers

Handige informatie

Algemene informatie

Wijnbar Most

Brusselplein 137, 3541 CH Utrecht

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

donderdag 7 maart 2019
21:30
vrijdag 8 maart 2019
21:0023:00
zaterdag 9 maart 2019
12:3016:3021:00
zondag 10 maart 2019
16:30
Timetable
Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer