DE RAVEN VAN ODIN

DE RAVEN VAN ODIN

THE IRON MAN

De vrouwen zijn in opstand gekomen. Ze pakken de leiding om die nooit meer terug te geven.  Ze proberen de lijn tussen man en vrouw zo dun mogelijk te maken. Wat betekent dat voor de rol van de man? Moeten zij niet de kans krijgen om hun ‘nieuwe’ rol te onderzoeken? Wat is ‘man zijn’ nog in deze tijd? Wat wordt er van de man verwacht? En welke clichés over mannen en vrouwen kloppen er nog? Een voorstelling waarbij een vrouwelijke regisseur en vier mannelijk spelers de ‘nieuwe’ rol van de man proberen te begrijpen, verafschuwen en omarmen.

DE RAVEN VAN ODIN

Lisa de Kwant

Regie en Spel

Sophie van Broekhoven

Regieassistentie

Sophie van der Hulst

Dramaturgie

Zora de Vos

Regieassistentie en Spel

Jules Aris

Spel

Nando Schuring

Spel

Chanan Molenaar

Spel

Joost van Dooren

Spel

Lisa de Kwant is in 2019 afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten – Opleiding Theatermaker/Docent. In haar afstudeerjaar heeft zij de voorstelling ‘THE IRON MAN’ gemaakt. Deze voorstelling speelde in het WG Theater Amsterdam en was later te zien in Frascati als onderdeel van het IT’S Festival 2019.

Deel dit bericht
DE RAVEN VAN ODIN

Handige informatie

Algemene informatie

Café Voortuin

Voorstraat 4, 3512 AM Utrecht

Routebeschrijving

Tryouts

maandag 24 februari 2020
21:30

Voorstellingen

donderdag 5 maart 2020
21:00
vrijdag 6 maart 2020
21:00
zaterdag 7 maart 2020
15:0017:0021:30
zondag 8 maart 2020
15:0017:0020:00
Timetable

Praktische informatie

Deel dit bericht

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast! Ontvang korting bij diverse culturele partners en ontvang exclusieve uitnodigingen voorafgaand aan het festival.

Lees meer