fbpx
Dahiana Candelo

Dahiana Candelo

Dualidad

Als een golf die uit de oceaan omhoog komt, wordt zij door de wind weggewaaid. Ze hoopt bij de kust rust te vinden, maar voelt zich daar meer ontheemd dan ooit.  

Wat maakt ons tot wie we zijn? Is het ene beter dan het andere? Gaat het om oppositie of eenheid? Hoe diep moet je graven voordat je iets vindt? Met Frida Kahlo als mentor zoekt Dahiana naar de wortels van haar Westerse leven in de Zuid-Amerikaanse cultuur, vervlochten met dagboekfragmenten van de Mexicaanse kunstenares. Deze zoektocht wordt begeleid door gitarist Francisco Chaves.

Dahiana Candelo Santander

concept, tekst, spel

Lila Persephone Payens

tekstbewerking

Francisco Chaves

gitaar

Rani de Neve

kostuum

Dahiana is derdejaars actrice aan de acteursopleiding op de Toneelacademie Maastricht. Ze speelde DUALIDAD eerder tijdens het Musica Sacra Festival en tijdens Halfweg bij Het Nationale Theater. Lila Persephone Payens is afgestudeerd schrijver aan de HKU, vorig jaar ook te zien op het CTF en Festival Hongerige Wolf met haar Toiletgeheimen. Francisco Chaves is afgestudeerd als componist en klassiek gitarist aan het Conservatorium in Maastricht. Hij componeert muziek voor films, videogames en verschillende orkesten in Europa.

Deel dit bericht
Dahiana Candelo

Handige informatie

Algemene informatie

Rabarber

Zadelstraat 20, 3511 LV Utrecht

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

donderdag 7 maart 2019
19:3021:00
vrijdag 8 maart 2019
19:0021:00
zaterdag 9 maart 2019
17:3019:30
zondag 10 maart 2019
17:0020:00
Timetable

Thema's

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer