Firma Frictie

Firma Frictie

Das Totalmensch

We zitten vast in een 9-tot-5 bestaan, iedere dag, zonder enige tijd om onszelf te ontplooien. We zijn moe en uitgeput. Daarom is het tijd voor een nieuwe mens! Deze mens verricht alleen arbeid die bijdraagt aan het Totale leven. Niet alleen aan carrière, maar ook aan vriendschap, liefde en passie. Voor deze mens is alles met elkaar verbonden. Deze mens is creatief, innovatief, denkt out-of-the-box en heeft visie. Deze mens is Das Totalmensch! Ga mee in het verhaal van Das Totalmensch en ontdek hoe dit verhaal jouw werkende leven kan veranderen. Heb geen baan, heb een leven. Ga mee op reis met de actrices die een voorstelling spelen over het nieuwe werken.

 

“Maak kennis met Das Totalmensch en ontdek hoe het nieuwe werken jouw leven kan veranderen.”

Stella van den Sigtenhorst

Concept, spel

Lusanne Arts

Spel

Mathijs Mulder

Concept, schrijver

Cripta Scheepers

PR fotografie

Actrices Stella van den Sigtenhorst en Lusanne Arts, samen Firma Frictie, maken en spelen voor de derde keer samen een theatervoorstelling. Ze maken luchtige, humoristische voorstellingen met een serieuze ondertoon. Tijdens deze productie werken ze samen met Mathijs Mulder die is afgestudeerd als scenarioschrijver.

Deel dit bericht
Firma Frictie

Handige informatie

Algemene informatie

Stathe

Rozenstraat 15, 3511 BV Utrecht

Routebeschrijving

Tryouts

woensdag 26 februari 2020
19:00

Voorstellingen

donderdag 5 maart 2020
20:0022:00
vrijdag 6 maart 2020
19:30
zaterdag 7 maart 2020
16:0018:0020:00
zondag 8 maart 2020
14:3016:3019:30
Timetable

Praktische informatie

Deel dit bericht

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast! Ontvang korting bij diverse culturele partners en ontvang exclusieve uitnodigingen voorafgaand aan het festival.

Lees meer