fbpx
Freedom City

Freedom City

Next In Line

Next In Line is een energieke en meeslepende krump theatershow over de zoektocht naar identiteit en de representatie van je roots. Dit wordt verbeeld door een groep tweede generatie Nederlanders. In krump vinden zij een natuurlijke bewegingstaal om die kwetsbare struggle te tonen. Stampen met je voeten, klappen met je handen, zwaaien met je armen en te allen tijde blijven ademhalen. Next In Line is gaat over het avontuur van de zoektocht naar de eigen identiteit, gebaseerd op de bewegingen, emoties en muziek van onze voorouders tot nu.

*Language no problem: Next in Line is an energetic and immersive krump theatre show about the quest for identiy and your roots. This is represented by a group of second generation Dutchies. In krump they find a natural way of dancing to show that vulnerable struggle. Stamping your feet, clapping your hands, waving your arms while you have t0 keep on breathing. Next In Line is an adventure based on movement, emotion and music ranging from our ancestors till present time.

Raymond Ramdihal

Regisseur/Danser

Etienne Belliot

Choreograaf/Danser

Deion Holwijn

Choreograaf/Danser

De makers van Next In Line zijn van alle markten thuis. Met jaren ervaring in de stijlen Hiphop, Popping en Breakdance werd er een fundament gelegd waarop het Krump zaadje zich de afgelopen jaren enorm snel kon ontwikkelen. Wij representeren de kracht van de urban scene in de stad, door dit project zichtbaar te maken kunnen we ons voorstellen aan de stad en hen meenemen in onze kracht.

Deel dit bericht
Freedom City

Algemene informatie

Hofman Café

Janskerkhof 17A, 3512 BM Utrecht

Routebeschrijving

Tryouts

maandag 24 februari 2020
20:00

Voorstellingen

donderdag 5 maart 2020
22:30
vrijdag 6 maart 2020
21:0023:00
zaterdag 7 maart 2020
17:0019:0021:0023:00
zondag 8 maart 2020
13:3016:0018:30
Timetable

Praktische informatie

Deel dit bericht