fbpx
Bart & Maarten

Bart & Maarten

Het jaar van de man

2019 is het jaar van de man. Bart & Maarten leggen de moderne man onder de loep, mét al zijn gevoelens en onzekerheden. Want hoe kan het dat we, anderhalf jaar sinds #metoo, nog steeds vasthouden aan onze oude gedragspatronen? Mannen, we moeten aan de slag.

We leren jongens van kleins af aan dat ze stoer en sterk moeten zijn, maar het is tijd om afstand te doen van die traditionele sekserollen. Ben je als man stoer genoeg om ook kwetsbaar te durven zijn? Je onzekerheden te omarmen? Te praten over gevoelens? De moderne tijd vraagt erom dat we de identiteit van de moderne man en zijn rol in de samenleving herdefiniëren. 

Bart Klop en Maarten Hopman

spel

Stefan Bos

piano

Loes Luca

coaching, eindregie

Roeltje van de Sande Bakhuijzen

fotografie

Glitterstudio

ontwerp

Maarten Hopman & Bart Klop zijn beiden afgestudeerd als muziektheatermaker/-performer aan ArtEZ Conservatorium te Arnhem. De afgelopen jaren speelden zij los van elkaar bij o.a. Theatergroep Kwatta, Oerol, Opera Zuid, Het Kameroperahuis, Het Pauperparadijs en De Stormruiter. Ze vinden elkaar in hun transparante en geëngageerde manier van muziektheater maken.

Deel dit bericht
Bart & Maarten

Handige informatie

Algemene informatie

Café de Morgenster

Oudegracht 323, 3511 PC Utrecht

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

donderdag 7 maart 2019
22:00
vrijdag 8 maart 2019
20:3022:30
zaterdag 9 maart 2019
13:3015:3020:0022:30
zondag 10 maart 2019
14:0016:30
Timetable

Thema's

Praktische informatie

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer