fbpx
I. Straus

I. Straus

ONLY BREAKFAST & DINNER - Pub Edition

Een gure kroeg, tirades over heiligheid, wilde rituelen en punk om je oren. Behoefte aan? Want dat is waar je in terecht komt bij ONLY BREAKFAST & DINNER — Pub Edition: een absurd en scherpzinnig muziek-theaterstuk over de innerlijke strijd tussen morele en primaire drijfveren. Wat is de basis van dit energieslurpende leven?

Ongecensureerde teksten worden afgewisseld met rauwe muziek in een ceremonie over verheerlijking, verderf en soberheid. Een zogezegde punk mis, uitgevoerd door een ontregelde cult, om er vervolgens achter te komen dat er geen heiligheid in deze wereld te bekennen is. Slechts je eigen waarheid.

*Language No Problem A sketchy pub, rants about sanctity, beastly rituals and punk music pressing your chest – what’s not to love? This piece depicts the inner struggle between morality and primal drifts.

I. Straus

Isidor ten Hooven

Artistiek, Muziek en Spel

Joram Heijmans

Artistiek, Muziek en Spel

Joost Koevoets

Muziek en Spel

Anton Doornekamp

Muziek en Spel

Doris Vervuurt

Eindregie

Lucas Kloosterboer

Performer

Luc Laport

Performer

I. Straus is constant in een identiteitscrisis, verstrikt in nostalgie terwijl ze naar de sombere werkelijkheid kijken. De opwinding door Punk, de misleiding van romantiek en de behoefte om niet verveeld te zijn. Een performance van dit muziekcollectief bevat kracht, risico en kwetsbaarheid; een verlangen naar esthetiek maar is toch rauw.

 

 

Deel dit bericht
I. Straus

Algemene informatie

't Oude Pothuys

Oudegracht 279, 3511 AK Utrecht

Routebeschrijving

Tryouts

dinsdag 25 februari 2020
15:00

Voorstellingen

donderdag 5 maart 2020
21:30
vrijdag 6 maart 2020
20:0022:00
zaterdag 7 maart 2020
15:0017:3021:30
zondag 8 maart 2020
15:3017:30
Timetable

Praktische informatie

Deel dit bericht