fbpx
I. Straus

I. Straus

ONLY BREAKFAST & DINNER - Pub Edition

Een stinkende kroeg, geratel over heiligheid en rituelen vermengd met lieflijke punk. What’s not to love? ONLY BREAKFAST & DINNER – Pub Edition is een absurd en scherp theaterstuk over de innerlijke worsteling tussen morele en primaire drijfveren. Ongecensureerde teksten en ceremonies, begeleid door rauwe muziek, over volwassenheid, vernedering en toewijding. We lopen samen aan tegen een massa van gevestigde cultuur, alleen om te ontdekken dat er geen heiligheid is in deze wereld. Alleen je eigen waarheid. Wat is de basis van dit energieslurpende leven?

*Language No Problem A stinky pub, rants about sanctity, beastly rituals and punk music pressing your chest – what’s not to love? This piece depicts the inner struggle between moral and primal drifts.

I. Straus

Isidor ten Hooven

Artistiek, Muziek en Spel

Joram Heijmans

Artistiek, Muziek en Spel

Joost Koevoets

Muziek en Spel

Anton Doornekamp

Muziek en Spel

Doris Vervuurt

Eindregie

Lucas Kloosterboer

Performer

Luc Laport

Performer

I. Straus is constant in een identiteitscrisis, verstrikt in nostalgie terwijl ze naar de sombere werkelijkheid kijken. De opwinding door Punk, de misleiding van romantiek en de behoefte om niet verveeld te zijn. Een performance van dit muziekcollectief bevat kracht, risico en kwetsbaarheid; een verlangen naar esthetiek maar is toch rauw.

 

 

Deel dit bericht
I. Straus

Algemene informatie

't Oude Pothuys

Oudegracht 279, 3511 AK Utrecht

Routebeschrijving

Tryouts

dinsdag 25 februari 2020
15:00

Voorstellingen

donderdag 5 maart 2020
21:30
vrijdag 6 maart 2020
20:0022:00
zaterdag 7 maart 2020
15:0017:3021:30
zondag 8 maart 2020
15:3017:30
Timetable

Praktische informatie

Deel dit bericht

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast! Ontvang korting bij diverse culturele partners en ontvang exclusieve uitnodigingen voorafgaand aan het festival.

Lees meer