fbpx
Julie Boellaard & Patsy Kroonenberg

Julie Boellaard & Patsy Kroonenberg

Maiks Open Mic

NL // LET OP!! DE AANMELDINGEN VOOR MAIKS OPEN MIC ZIJN GESLOTEN!!! Maiks open mic: Iedereens favoriete open mic georganiseerd door mij, iedereens favoriete wijkagent Maik. Maar kom vooral kijken!!! Naar allemaal dingen van buurtbewoners. TOT DAN!!!

ENG // ATTENTION!!! APPLICATIONS FOR MAIKS OPEN MIC ARE CLOSED!!! Maiks open mic: Everyone’s favorite open mic organized by me, everyone’s favorite neighborhood cop Maik. Come and watch!!! Performances by neighborhood residents. SEE YOU!

Julie Boellaard & Patsy Kroonenberg

Concept, spel // Concept, performance

Julie Boellaard, Patsy Kroonenberg

Concept, tekst // Concept, text

Hendrik de Pecker, Bibi Roos

Eindregie // Direction

Femke Arnouts

NL // Julie Boellaard (1996) is actrice en theatermaker en studeerde in 2022 af van de acteursopleiding van HKU Theater. Ze liep stage bij het Nieuw Utrechts Toneel en was afgelopen jaar onderdeel van de Poetic Disasters Club, onder de vleugels van Noord Nederlands Toneel/Club Guy&Roni. Met de Poetic Disasters Club stond zij dit jaar op de Parade met de voorstelling V, waar zij naast performer ook aan meeschreef aan de voorstelling. Haar afstudeervoorstelling werd geselecteerd voor Het Debuut van Via Rudolphi.

Patsy Kroonenberg (1998) is actrice en theatermaker en studeerde in 2020 af van de acteursopleiding van HKU Theater. Ze speelde afgelopen jaren bij Toneelgroep Oostpool, Orkater, het Nieuw Utrechts Toneel, de Veenfabriek en Het Nationale Theater Jong. Ook maakte ze een korte film, een podcast en een documentaire en werkt ze als voiceover acteur.

Hendrik de Pecker (1995) is dichter, toneel en scenarioschrijver en niet praktiserend ingenieur. Hij is momenteel aan het afstuderen van de HKU Writing for performance. In 2019 won hij met zijn gedichten de tweede prijs van Write Now! Eindhoven. Hij droeg zijn werk voor op Lowlands, vorig jaar was hij te vinden in de digitale Dichters in de Prinsentuin. Op het moment schrijft hij aan een tekst over de Ikea, een vondeling en dromen. in 2022 liep hij stage bij Dries Verhoeven.

Bibi Roos (2001) studeert Writing for Performance aan de HKU, produceert films en werkt ook af en toe als dramaturg. Ze schrijft voornamelijk theater en proza. In 2017 won ze als onderdeel van een kleinkunstduo Kunstbende. Daarna stond ze o.a. op Lowlands en Oerol.

ENG // Julie Boellaard (born 1996) is an actress and playwright who graduated from HKU Theater’s acting program in 2022.

Patsy Kroonenberg (born 1998) is an actress and playwright who graduated from HKU Theater’s acting program in 2020.

Hendrik de Pecker (born 1995) is a poet, stage- and screenwriter and non-practicing engineer. He is currently graduating from HKU Writing for performance.

Bibi Roos (born 2001) studies Writing for Performance at HKU, produces films and also works occasionally as a dramaturg.

Instagram Patsy | Instagram Julie | Instagram Hendrik | Instagram Bibi

Deel dit bericht
Julie Boellaard & Patsy Kroonenberg

Algemene informatie

De Nijverheid

Nijverheidskade 15, 3534 AZ Utrecht

Routebeschrijving

Voorstellingen

vrijdag 17 november 2023
21:30
Timetable

Praktische informatie

Deel dit bericht