fbpx
Manon Kroezen

Manon Kroezen

Rudy hoort er ook nog bij

*let op: er is een klein aantal boekjes in omloop waarin de tijden van deze voorstelling niet goed staan weergegeven. De juiste tijden vindt u hier en in de gecorrigeerde programmaboeken

Door haar werk met bejaarden met dementie belandde Manon Kroezen in een onvrijwillige stoomcursus zelfkennis. Aardig gevonden worden werd een overbodige strategie en haar neiging tot controle volstrekt nutteloos. En ook in haar dagelijkse omgang met de weerbarstige werkelijkheid begon het een en ander te veranderen. In Rudy hoort er ook nog bij toont Manon haar ware gezicht, puur en schaamteloos. Mensen met dementie schamen zich maar al te vaak voor hun hersenziekte. Ook veel dierbare naasten weten niet goed hoe ze ermee moeten omgaan. Op een liefdevolle, humoristische, maar ook confronterende manier haalt Manon Kroezen dit moeilijke gespreksonderwerp definitief uit de taboesfeer.

Manon Kroezen

Spel

Wessel Baas

Techniek

Manon Kroezen, de cabaretière die je ècht moet hebben gezien op het Café Theater Festival! Op onvoorspelbare wijze zal Manon het publiek verrassen. Tijdens deze voorstelling laat ze haar ware gezicht zien, puur en schaamteloos. Daarbij is het een eerlijke poging om dementie, een ongeneeslijke hersenziekte, definitief uit de taboesfeer te halen.

Nadat het boek ‘Rudy hoort er ook nog bij’ is gelanceerd in september 2019 gaat Manon door over het thema dementie, en wel bij u in het café! Mensen met dementie schamen zich maar al te vaak voor hun hersenziekte. Ook veel dierbare naasten weten niet goed hoe ze ermee moeten omgaan. En hoewel het aantal mensen met dementie de komende jaren sterk zal toenemen, weet het grote publiek nog maar bar weinig over deze ongeneeslijke aandoening. De pijn speelt zich vooral af achter gesloten deuren. Dat moet echt veranderen vindt cabaretière Manon Kroezen! Op onvoorspelbare wijze zal Manon het publiek verrassen. Tijdens deze voorstelling laat ze haar ware gezicht zien, puur en schaamteloos. Het is een eerlijke poging om de ongeneeslijke hersenziekte definitief uit de taboesfeer te halen.

 

Deel dit bericht
Manon Kroezen

Algemene informatie

Café de Morgenster

Oudegracht 323, 3511 PC Utrecht

Routebeschrijving

Tryouts

dinsdag 25 februari 2020
22:00

Voorstellingen

donderdag 5 maart 2020
20:3022:30
vrijdag 6 maart 2020
19:3021:30
zaterdag 7 maart 2020
16:3020:3023:30
zondag 8 maart 2020
14:0016:30
Timetable

Praktische informatie

Deel dit bericht