fbpx
Mayke van Veldhuizen en Federico Calcagno

Mayke van Veldhuizen en Federico Calcagno

Nomad

Een klarinettist en een danser zwerven door niemandsland. Ze zijn op zoek naar een oase waar zij zich thuis voelen, waar geen ruzie is of gevaar heerst. Een toevluchtsoord waar je jezelf kunt zijn, waar harmonie is. Nomad is een gevoelige en energieke dialoog het beste van een situatie maken in een onstabiele omgeving. Klezmermuziek wisselt af met eenzame melodielijnen die de danser aantrekt en afstoot.

* Language no problem: A clarinet player and a dancer wander through no man’s land. They are looking for an oasis in which they feel home, where there is no dissension or danger. A hide-out where you can be yourself and live in harmony. Nomad is a sensitive and energetic dialogue between klezmer music, jazzy improvisations and modern dance.

Mayke van Veldhuizen

dans

Federico Calcagno

klarinet

Nomad is de eerste voorstelling die Federico en Mayke samen maken. Federico studeerde Klassiek Klarinet aan het Conservatorium van Milaan en volgt nu een Master Basklarinet aan het Conservatorium van Amsterdam. Mayke heeft in 2016 haar Bachelor Dans afgerond aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en is sindsdien werkzaam als danser en maker. Nomad is geïnspireerd op Mayke’s verblijf in Jeruzalem gedurende haar stage.

Deel dit bericht
Mayke van Veldhuizen en Federico Calcagno

Handige informatie

Algemene informatie

Eetcafé Refter

Nachtegaalstraat 29B, 3581 AB Utrecht

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

donderdag 7 maart 2019
22:00
vrijdag 8 maart 2019
20:3022:30
zaterdag 9 maart 2019
15:3017:3020:3022:30
zondag 10 maart 2019
15:0017:3020:00
Timetable

Thema's

Praktische informatie

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer