fbpx
De Knapperige Mannen

De Knapperige Mannen

Poëzie

Tijdens verveelde treinritten appten De Knapperige Mannen elkaar bizarre, rijmende teksten waar sporadisch een boodschap in te vinden was. Uit hun gezamenlijke WhatsApp-geschiedenis is deze voorstelling ontstaan, waarin je kunt ervaren dat de meest rijkgevulde zinnen vaak betekenisloos zijn. Daadkrachtige woorden, maar een waardeloze communicatie zorgen er voor dat de mannen alleen maar verder van elkaar verwijderd raken. Terwijl het juist zo’n bijzondere voordrachtsavond had moeten worden. Een nieuwe vorm van poëzie met messcherpe sketches in woord en daad.

De Knapperige Mannen wonnen tijdens het allereerste CTF in Zwolle met deze voorstelling de Publieksprijs.

Karlijn Koel

regie

Ferdi Celik, Jules van Rijn en Jorrit Jansen

tekst, spel

De Knapperige Mannen zijn al meer dan 10 jaar ‘Best Buds’, maar hebben nog nooit eerder met elkaar een voorstelling gemaakt. Ferdi Celik speelde bij De Jonge Honden, heeft educatieve voorstellingen geproduceerd en gespeeld voor Studio Bock & Baas en maakt tegenwoordig korte films. Jules van Rijn is te zien geweest in Boys Don’t Cry, Dolfje Weerwolfje en Dummie de Mummie en speelde eerder op het CTF Utrecht. Jorrit Jansen stond in 2017 op het CTF Utrecht met Grupo Revolver en maakte voorstellingen met De Jonge Honden.

Deel dit bericht
De Knapperige Mannen

Handige informatie

Algemene informatie

Stathe

Rozenstraat 15, 3511 BV Utrecht

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

donderdag 7 maart 2019
20:30
vrijdag 8 maart 2019
20:00
zaterdag 9 maart 2019
14:0016:0018:0020:00
zondag 10 maart 2019
14:0016:0019:00
Timetable
Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer