fbpx
Rijk Troost

Rijk Troost

Proost! met Rijk Troost

Het moment waar jij met smart op hebt gewacht: Rijk Troost komt naar Utrecht!

Een uniek smartlappenspektakel van de enige echte rasentertainer. Een onvergetelijk smartlappenspektakel in intieme setting. Zing mee met hits als Rode Wijn, Bubbels, Kopstoot en Corona en laat je betoveren door Rijks prachtige stem en verleidelijke charmes. Deze melancholische revue zorgt gegarandeerd voor een harde lach en een welkome traan. Proost! met Rijk Troost is een muzikale ode aan de kwetsbaarheid. Een liefdevolle poging onze gebreken te omarmen, onze drang naar succes los te laten en samen toe te geven dat we ons soms vreselijk bang en alleen voelen.

 

De show waar jij met smárt op hebt gewacht!

Rijk Troost

Enzo Coenen

Muziek en regie

Steef Verheijen

Zanger / performer

Rijk Troost is zanger en vertolker van het Nederlandse levenslied, geboren en getogen in het noorden van het land. Met zijn rasperige en doorleefde stem zingt hij unieke, eigen nummers, en confronteert hij zijn luisteraar op een vreugdevolle en feestelijke manier met eenzaamheid, melancholie en gemis. Rijk is een heuse ras-entertainer, die genadeloos in weet te spelen op het gemoed van zijn toeschouwer. Een artiest pur sang, die met volle overgave leeft voor de bühne, zijn publiek en het applaus. Rijk weet van elke gelegenheid gegarandeerd een onvergetelijk feestje te maken, met een harde lach en een welkome traan.

Rijk groeide op aan het strand. Met een schelp aan zijn oor kon hij als jongetje al urenlang mateloos gefascineerd luisteren naar de muziek van de natuur. Overal waar hij kwam zocht Rijk naar een publiek, want hij wilde maar al te graag dat mensen naar hem keken. In zijn woonkamer zong hij mee met cassettebandjes en speelde tv-shows en filmscènes na. Voor zijn familie en omgeving werd het al vroeg duidelijk; daar zou wel eens een groot performer in kunnen zitten. Samen met zijn neefje, die gitaar speelde – en inmiddels ook tot de professionele muziekwereld is doorgedrongen – zong Rijk liedjes op verjaardagen en op school. Waar hij eerst alleen nog kleine tekstjes en toneelstukjes schreef, daar schreef hij later complete musicals, waarin hij zijn klasgenoten regisseerde en zelf de hoofdrol speelde. Ook werd Rijk door zijn vrienden ‘de koning van de karaoke’ genoemd.

Toen Rijk zich klaar voelde voor een nieuwe stap, ruilde hij het noorden in voor de grote stad. Nog niet zo lang geleden sloeg hij daar de handen ineen met een talentvolle tekstschrijver en muziekproducent en sindsdien beleeft hij het ene muzikale hoogtepunt na het ander. Samen werken ze momenteel, met lief en leed, aan het waarmaken van Rijk’s ultieme droom: een prachtig debuut als professioneel zanger en zijn eerste, eigen album!

Deel dit bericht
Rijk Troost

Algemene informatie

Café Weerdzicht

Oudegracht 1, 3511 AB Utrecht

Routebeschrijving

Tryouts

dinsdag 25 februari 2020
19:00

Voorstellingen

donderdag 5 maart 2020
21:0023:00
vrijdag 6 maart 2020
21:3023:30
zaterdag 7 maart 2020
14:3018:3021:3023:30
zondag 8 maart 2020
15:3017:30
Timetable

Praktische informatie

Deel dit bericht