Ruby Kieft

Ruby Kieft

Caféverschijnsels

Een doodgewoon café zoals zovele. Mensen die samen komen, samen lachen, samen drinken, elkaar verhalen vertellen. Een toevallige ontmoeting naast een wekelijks ritueel, een ongemakkelijke eerste date en een rondje voor de hele zaak. De caféverschijnsels nemen het caféleven onder de loep. Een feest der herkenning en vervreemding tegelijk. Ze leren elkaar en het publiek kennen, allemaal in een doodgewoon café zoals zovele. De caféverschijnsels verschijnen en verdwijnen waar en wanneer ze maar willen, altijd op zoek naar het leven en de magie van het café.

*Language No Problem Expect unexpected appearances. The Caféverschijnsels make you laugh, make you think and maybe even confront you. These phenomena take you on their quest through the world of the café.

Ruby Kieft

Regisseur

Tanne Lemmens

Speler

Lynn Proost

Speler

Louise Eggers

Speler

Ann Dockx

Speler

Dries Fosseprez

Speler

Gert Wellens

Speler

Peter van Lommel

Speler

Ik ben afgestudeerd als docerend theatermaker aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Binnen en buiten deze opleiding heb ik gewerkt met acteurs met een verstandelijke beperking, studenten muziektheater, jongeren en vluchtelingen. Als je begint vanuit de ander, maakt het hokje “doelgroep” geen verschil.

Deel dit bericht
Ruby Kieft

Handige informatie

Algemene informatie

Kopi Susu

Jan Pieterszoon Coenstraat 69, 3531 EP Utrecht

Routebeschrijving

Tryouts

woensdag 26 februari 2020
20:30

Voorstellingen

donderdag 5 maart 2020
19:30
vrijdag 6 maart 2020
20:00
zaterdag 7 maart 2020
14:3018:0020:30
zondag 8 maart 2020
11:0014:3018:30
Timetable

Praktische informatie

Deel dit bericht

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast! Ontvang korting bij diverse culturele partners en ontvang exclusieve uitnodigingen voorafgaand aan het festival.

Lees meer