CTF Special: Rikkert van Huisstede

CTF Special: Rikkert van Huisstede

CTF X LE:EN PLAY - Lunchvoorstelling BOYS WON'T BE BOYS

€21,50 excl. ticket fee, koop hieronder je kaartje of via deze link

Special serving: een lunchvoorstelling van Café Theater Festival en LE:EN PLAY tijdens het festival op de zondag 10 maart. Vanaf 12:30 word je welkom geheten met een mimosa of Roze Bunker limonade en een vegetarische, Aziatische lunch. Haal je drankje aan de bar en geniet van BOYS WON’T BE BOYS onder leiding van Rikkert van Huisstede. Deze voorstelling speelde eerder voor volle zalen op het Amsterdam Fringe Festival en tourt komend jaar langs verschillende theaters in Nederland.

Over BOYS WON’T BE BOYS

We hebben lieve jongens nodig. Diegenen die hun mannelijkheid durven te bevragen, zijn wellicht een antwoord op seksisme, homofobie en geweld. Dit openbare onderzoek van een groep diverse, eigenzinnige kunstenaars biedt een vernieuwend en veelzijdig perspectief. Voel hoe zij zich zingend, schreeuwend of fluisterend vrij maken van beperkende stereotypes. Een collage van talent als prikkelend begin van een maatschappelijke beweging: BOYS WON’T BE BOYS.

TICKETS 

Rikkert van Huisstede

artistieke leiding

Delaney Nelom en Lito Mabjai

band

Anne Chris van Doesburg, Lito Mabjaia, Frans Blokhuis, Redouane Amine

spel

Deel dit bericht
CTF Special: Rikkert van Huisstede

Handige informatie

Algemene informatie

NEEL (Restaurant LE:EN)

Heuveloord 140, 3523 CK Utrecht

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

zondag 10 maart 2019
12:30
Timetable

Genres

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer