fbpx
Maele & Madeira

Maele & Madeira

The Limited Encounters #2

De nooduitgang is dichtbij, maar ligt de vreugde juist niet in het vermijden ervan? Om elke keer een nieuwe poging te wagen, roeiend met de riemen die je hebt? Met invloeden uit dans en circus worstelen Maele & Madeira met de beperkingen die ze zichzelf opleggen, om zo het grensgebied tussen limiet en mogelijkheid te verkennen.

* Language no problem: The emergency exit is close, but don’t you enjoy avoiding it? To give it another try, just play the cards you’re dealt? Influenced by both dance and circus, Maele & Madeira struggle with the restrictions they impose themselves, in order to explore the borderland between constraints and possibilities.

Stamgastenactie: 10% korting op biertjes op vertoon van je Stamgastenpolsbandje.

Hendrik van Maele en Maria Madeira

regie, performance

Zowel Hendrik als Maria zijn van de circusopleiding op de Fontys Tilburg. Beiden zijn ze gepassioneerd door beweging. Door hunzelf in fysieke situaties te brengen proberen ze nieuwe mogelijkheden te zoeken met hun lichamen. Een oneindige bezigheid die zorgt voor een continu veranderende dynamiek.

 

Deel dit bericht
Maele & Madeira

Handige informatie

Algemene informatie

Café de Stadsgenoot

Breedstraat 8, 3512 TW Utrecht

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

donderdag 7 maart 2019
19:30
vrijdag 8 maart 2019
19:0021:00
zaterdag 9 maart 2019
13:0016:0018:0021:00
zondag 10 maart 2019
13:0015:3018:30
Timetable

Thema's

Praktische informatie

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer