fbpx
Bart Merks & Merel Franx

Bart Merks & Merel Franx

TRANS/CE

Ga op in de massa. Denk niet na. Neem afscheid van de behoefte om overal betekenis aan te geven. Ervaar. Geef je over aan een fysiek onderzoek naar extase. TRANS/CE is een dansperformance geïnspireerd op de clubscene die zowel het publiek als de performers visueel en auditief prikkelt en uitdaagt.

* Language no problem: Immerse yourself into the mass. Do not think. Say goodbye to the need to give meaning to everything. Experience. Surrender to pure physical ecstasy. TRANS/CE is a dance performance inspired by the club scene that challenges the audience and performers both visually and audibly.

Voorafgaand aan deze voorstelling zie je buiten het café een Pleinproloog. Bekijk de tijden in het blokkenschema.

Bart Merks en Merel Franx

concept, spel

Tyco Hendriks

geluid

Melissa van Heijst

kostuum

Bart Merks en Merel Franx zijn beide afgestudeerd aan de dansacademie. Bart deed dit in Arnhem (2015) en Merel in Amsterdam (2017). Ondanks dat zij elkaar gedurende de studietijd niet kenden, ontwikkelden zij dezelfde interesse en fascinatie voor community dance, clubbing en theatrale vormgeving. TRANS/CE is hun eerste gezamenlijke performance.

Deel dit bericht
Bart Merks & Merel Franx

Handige informatie

Algemene informatie

Café Voortuin

Voorstraat 4, 3512 AM Utrecht

Routebeschrijving

Tijden voorstelling

donderdag 7 maart 2019
22:00
vrijdag 8 maart 2019
19:3022:00
zaterdag 9 maart 2019
16:0018:3021:30
zondag 10 maart 2019
13:3015:3019:00
Timetable

Thema's

Deel dit bericht

Gerelateerde voorstellingen

Als Stamgast zie je meer!

Bouw mee aan het CTF

Draag jij ook graag een steentje bij aan ons festival zodat we ieder jaar weer kunnen zorgen voor een fantastisch nieuwe festivaleditie? Word dan Stamgast en ontvang korting bij diverse culturele partners.

Lees meer