Stamgasten

Stamgasten

Als Stamgast zie je meer! Vanaf een bijdrage van €25 per jaar krijg je als Stamgast korting bij verschillende culturele samenwerkingspartners. Nog geen Stamgast? Schrijf je hier in!

Korting tijdens het CTF Utrecht

Tijdens het festival krijg je op vertoon van je Stamgastenpolsbandje bij de onderstaande cafés korting op drankjes en diner. Stamgasten van het CTF kunnen hun bandje ophalen bij de CTF-locatiemanager in elk deelnemend café.

Hofman Café: €12,50 voor een hoofdgerecht naar keuze op vertoon van je Stamgastenpolsbandje
’t Oude Pothuys: Daghap voor €11,50 op vertoon van je Stamgastenpolsbandje
Café de Stadsgenoot: 10% korting op biertjes op vertoon van je Stamgastenpolsbandje
Café Fokus: 10% korting op een biertje als je ‘m zelf tapt én je Stamgastenpolsbandje laat zien

Met korting naar Theater Kikker

Theater Kikker is hét podium waar makers centraal staan, een podium voor nieuwsgierige theater- en dansliefhebbers. Hier kan je als Stamgast met maximaal twee personen voor 11 euro naar onderstaande geselecteerde voorstellingen. Bestel je kaartje op de website van Theater Kikker en voer de kortingscode in die je in de Stamgastennieuwsbrief hebt ontvangen. Code kwijt? Stuur dan even een mailtje naar stamgasten@cafetheaterfestival.nl

Het Zuidelijk Toneel / Eva line de Boer | Zeventien
di 5 & wo 6 februari | 20u00
Zeventien gaat over vijf moslimmeiden op de leeftijd waarop je tussen alles in zit. Op de drempel van meisje naar vrouw, opzoek naar de ideale manier om zichzelf en hun dromen in beeld te brengen. Verdwaald tussen verschillende culturen gaan Ayisha, Elem, Seyda, Tuğçe en Sanaz op zoek naar wie ze zijn, welke film hun leven het dichtst benadert en hoe ze het liefst gezien worden.

Alink & Plukaard | Happily ever after
Di 19 & wo 20 februari | 20u30
In Happily Ever After fileert Alink&Plukaard op eigenzinnige en humoristische manier De Romantische Liefde. Of beter gezegd: onze misverstanden over De Romantische Liefde. Allemaal hunkeren we naar die ene, de ware, maar diegene vinden is zo eenvoudig niet. Of we nu onze duimen beurs swipen op Tinder of een profiel aanmaken met onze meest florissante foto op een datingsite, die prins op het witte paard laat soms lang op zich wachten. En als -ie er eenmaal is, begint het sprookje pas echt. Happily Ever After is een aaneenschakeling van uiteenlopende scènes over het grootste thema aller tijden: de liefde. En dan niet zomaar de liefde, nee: de allesverslindende, gepassioneerde en ware Romantische Liefde. Het duo creëert een humoristische, herkenbare en scherpe kijk op onze hedendaagse hysterische zoektocht naar liefde.

WeThePeople / Ira Kip | SHREW HER
za 2 maart | 20u00
Shakespreare’s Taming of the Shrew wordt door Ira Kip aangehaald om tradities en gendernormen in de 21e eeuw te bevragen. Het resultaat is een multidisciplinaire voorstelling waarin invloeden uit de mode, dancehall muziek en visual media en  persoonlijke verhalen van 5 LGBTQ+ acteurs Shakespeare’s klassieker complementeren.

Guiot Duermeijer | Om 4 uur ben ik Ophelia
Vr 22 & za 23 maart | 20u30
Om 4 uur ben ik Ophelia is een solo-performance van een jonge vrouw, die te dealen heeft met haar depressie. Zij probeert haar binnenwereld te uiten door ritmische rhymes te spitten over kale beats en scherpe samples. In de drie kwartier durende solo wordt het publiek meegenomen langs verschillende facetten van het leven van het personage dat haar eigen naam niet noemt.

Nineties Productions / Coproducers | Merkel
di 26 t/m do 28 maart | 20u00
“Wir schaffen das.” Angela Merkel, Mutti van Duitsland en stilzwijgend de leider van Europa, afwachtend, humaan, doortastend en de enige vrouw in een door mannen gedomineerde politieke wereld. Wie gaat er achter deze vrouw schuil? We weten dat Angela als domineesdochter opgroeide in de DDR en dat ze daar natuurkunde studeerde. Ze schijnt graag Griekse gehaktballetjes te eten en schudt bij diners smeuïge Poetin-imitaties uit haar mouw.

Merkel is een elektro-operateske voorstelling, een imaginaire reis door het leven van Merkel, vol political speeches, jeugdherinneringen, gedachtes alleen op de wc, pillow talks en angstdromen over het naderende einde van haar carrière.

Urland | Urlaub
Ma 15 t/m wo 17 april | 20u00
Performancecollectief URLAND maakt een Italo-disco-recreatie-horrorvoorstelling in de sneeuw. Drie vrienden zijn welgebruind en blond op wintersport, maar er wordt niet gelachen: dit is de recreatiehel die doet denken aan Dante’s Inferno.