fbpx
Vrijwilligers

Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen meehelpen met het CTF 2020. Van 5 tot en met 8 maart neemt het Café Theater Festival 28 cafés in Utrecht over. Festivalgangers en nietsvermoedende bezoekers ontmoeten een nieuwe generatie artiesten via een theatrale kroegentocht. In elk café worden zij verrast door korte voorstellingen, van dans tot kleinkunst en van muziektheater tot familietheater.

Het Café Theater Festival wordt georganiseerd door een team van energieke, jonge professionals. Tijdens het festival zoeken we enthousiaste vrijwilligers om ons team te versterken. Om ook van deze editie weer een succes te maken, zijn we op zoek naar: locatiemanagers, productieassistenten, fotografen en social media reporters.

Locatiemanager
Als locatiemanager ben jij de gastvrouw/-heer van je eigen café waar tijdens het festival zo’n 8-10 keer een voorstelling gespeeld wordt. Je bent de schakel tussen het café, theatergroep en de bezoekers en voor hen direct aanspreekpunt. Je staat in contact met de organisatie en publiek, wat ontzettend gezellig is!

Wij zoeken: gastvrije aanpakkers die het gezicht van het festival willen zijn op locatie. De werktijden zijn afhankelijk van de programmering op jouw locatie, we gaan er vanuit dat je het hele festival beschikbaar bent.

Productieassistent 
Als productieassistent ondersteun je het productieteam tijdens het festival. Je zorgt voor de aankleding van locaties, ondersteuning bij het randprogramma en versterkt het productiekantoor. Je werkt nauw samen met het vaste productieteam, komt op veel locaties en kunt tussendoor wat meepikken van het programma.

Wij zoeken: flexibele productietijgers die het tof vinden om verschillende kanten van het festival mee te maken, snel dingen oppakken en zich graag vastbijten in een uitdaging. Je bent het hele festival beschikbaar en bent bij voorkeur in het bezit bent van een rijbewijs.

Wat krijg je van ons?
Werken bij het CTF betekent veel nieuwe mensen leren kennen, contacten leggen en je cv versterken met relevante ervaring in de organisatie van een festival. Je bent onderdeel van een hecht team dat met veel plezier en gedrevenheid een knallend festival neerzet. Natuurlijk krijg je een festival t-shirt, eten en drinken tijdens je werktijden en sluiten we met z’n allen af op het legendarische eindfeest. Daarbij krijg je een speciaal bedankje en natuurlijk een heleboel nieuwe ervaringen. Voorafgaand aan het festival neem je deel aan een workshop om je voor te bereiden op je functie. Deze vindt plaats op 22 februari waar je meteen de rest van het team en de artiesten ontmoet. Save the date!

Ben je geïnteresseerd in een van de vrijwilligersfuncties bij het CTF? Stuur een e-mail met een korte motivatie voor de functie(s) die je wilt uitvoeren en je CV naar vrijwilligers@cafetheaterfestival.nl. We nodigen je vervolgens uit voor een kennismaking. Voor ons vrijwilligersteam wordt gestreefd naar een evenwichtige verdeling over gender en culturele achtergrond en wij nodigen iedereen uit om te reageren. Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust per mail, of neus nog even verder op de website.

Tof als je meedoet!