fbpx
Vrijwilligers

Vrijwilligers

Alle edities van het Café Theater Festival worden georganiseerd door een team van energieke professionals. Tijdens de festivals wordt ons team versterkt door enthousiaste vrijwilligers. Om ook van de volgende edities weer een succes te maken, zijn we op zoek naar vrijwilligers.

De 2024 editie van het CTF komt naar Utrecht (29 februari-3 maart), Arnhem (15-16 maart) en Rotterdam (22-23 maart).

Twijfel je welke rol het beste bij je past, of heb je een ander idee om ons team te versterken? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@cafetheaterfestival.nl, we gaan graag met je in gesprek! Dit kan het hele jaar door, dus je hoeft niet te wachten tot de vrijwilligersoproep van een festival editie begint.

Meteen aanmelden? Dat kan hier!

 

Locatiemanager

Als locatiemanager ben jij dé host van je eigen locatie en het gezicht van ons festival.
Je bent de schakel tussen de horecazaak, de artiest, de bezoeker en de organisatie. Als spin in dit web zorg je ervoor dat de communicatie tussen de partijen op locatie goed verloopt en vertrouwt de organisatie op jouw bevindingen om zo het festival soepel te laten verlopen.

Enthousiast? Klik hier voor de volledige functieomschrijving

Productieassistent

Brandjesblusser, redder in nood, manusje van alles. Je ondersteunt het team tijdens het festival met het verzorgen van de aankleding op de locaties, het tellen van de stemmen en de publieksdonaties op kantoor en je bent inzetbaar voor daar waar nood aan de man is. Tijdens het festival kom je op allerlei locaties en krijg je op het kantoor veel mee van de wervelwind aan organisatieleden en vrijwilligers die langs komen waaien, zo krijg je een kijkje in de verschillende kanten van het festival.

Enthousiast? Klik hier voor de volledige functieomschrijving.

Fotograaf

Pics or it didn’t happen! Als fotograaf vereeuwig je het gehele festival. Je bent niet alleen van onschatbare waarde voor het festival, maar ook voor de artiesten door het vastleggen van hun dierbare voorstelling. Je werkt in een dynamische omgeving en krijgt ruimte om je foto’s te selecteren en bewerken. Foto’s worden – onder creative common licentie –geüpload en online gedeeld onder vermelding van je naam. Ervaring is wenselijk, maar er is zeker gelegenheid om je verder te ontwikkelen.

Enthousiast? Klik hier voor de volledige functieomschrijving.

Social Media Reporter

Jij bent bekend met de sociale netwerken en weet wel wat mooie kiekjes te schieten. Als onze sociale media reporter vlieg je tijdens het festival van voorstelling naar voorstelling en zorg je voor de content die op onze sociale media terecht komen!

Enthousiast? Klik hier voor de volledige functieomschrijving.

Publieksonderzoeker

Gewapend met scherpe vragen bezoek je verschillende voorstellingen, stap jij na afloop op het CTF-publiek af en vraagt ze het hemd van het lijf. Ga in gesprek met hen over waarom ze komen bezoeken, wat ze vet vonden, en hoe ze denken over allerlei zaken zoals het Pay What You Can-systeem.

Enthousiast? Klik hier voor de volledige functieomschrijving.

Wat Krijg Je Van Ons?

Werken bij het CTF betekent vooral veel nieuwe mensen leren kennen. Het is een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen en je cv uit te breiden met relevante ervaring in de organisatie van een festival en binnen de culturele sector. Je bent onderdeel van een hecht team dat met veel plezier en gedrevenheid een spannend festival neerzet. Voorafgaand aan het festival krijg je een workshop om je voor te bereiden op de functie. Natuurlijk krijg je een festival T-shirt, eten en drinken tijdens je werktijden en sluiten we met z’n allen af op het eindfeest.